fbpx
esküvői ruha varrás

Esküvői ruha és alkalmi ruha tervezés, készítés

Főprofilunk:

Az esküvői ruha tervezés és készítés.

Az FKfashion – ATELIER brand 2008-ban, Farkas Kitti által született meg. Felismerve, hogy a menyasszonyi ruhakölcsönzés közel sem mindenki igényét elégíti ki, és a butikokban kapható alkalmi ruhák a komolyabb kritériumokat már nem hivatottak teljesíteni.

Ügyfeleink trendkövetők, modernek, önazonosak szeretnének lenni, szakmailag lenyűgöző kül- és kiváló beltartalommal. Menyasszonyaink saját tulajdonú és önálló elképzelésük által elkészített ruhában szeretnének oltárhoz állni vagy tervezőtől, egyedi kollekcióból választani, míg örömanyáink és bál vendégeink egy-egy páratlan modellben látják megfelelő jelenlétük. Ugyanakkor minden megrendelőnkre igaz az, hogy a lehengerlő megjelenés alapja a kiváló szakmai alapok és kivitelezés megléte.


Az FKfashion – ATELIERben számunkra a szakmai szempontok elemi részét képezik munkánknak, így visszautasítjuk azon felkérést, ahol valamilyen oknál fogva mindezt nem teljesíthetjük. Nem gond számunkra a legkülönbözőbb méretekben dolgozni sem. Meglehetősen széles skálán tervezünk, ily módon nem jelent gondot alacsonyabbaknak vagy magasabbaknak, illetve 32-56 méretek között sem egyedi menyasszonyi ruhát vagy alkalmi szettet alkotni.

Az egyedi tervezés és ruhavarrás előnyei, tehát már Önök előtt is megmutatkoznak.

Mindazon túl, hogy az alkotási folyamat önmagában is óriási élmény mindannyiunk számára, a végeredményt tekintve összehasonlíthatatlan bármilyen egyéb rendelt, kölcsönzött vagy butikban vásárolt konfekció, azaz tömegesen gyártott darabbal ellentétben.

Alapszemléletünk az emberek egyedigésének, stílusának, önazonosságának kifejezése, már az első benyomástól, hiszen abból nincs második! Fontosnak tartjuk a teljes megjelenés lekoordinálását, ily módon segítünk a megfelelő kiegészítők stílusának, színének, egyéb kritériumainak felismerését, kiválasztását, illetve ha szükséges más, hasonló értékrenddel rendelkező szolgáltatók ajánlását.

Ügyfeleink teljes körű szolgáltatást kapnak műtermünk által az ötlettől a teljes megvalósításig kézben tartjuk és figyelemmel kísérjük a teljes folyamatot. Ruháinkkal kapcsolatban nincs szükség megrendelői intézkedésre, utánajárásra, előkészítésre, információszerzésre, teljes körű szolgáltatást nyújtunk! Ugyanakkor amennyiben Ön már előre beszerzett textilt vagy kelléket szeretne beépíteni a megtervezendő modellbe, nyitottak vagyunk arról egyeztetni.

Miben vagyunk mások?

Ami magát a terméket illeti és távolról is szembeötlő lehet, az a ruháink stílusa és külleme, ami közelről is, pedig a minősége és pontossága. Ami az üzletpolitikánkat illeti pedig sokkal összetettebb. Ügyfélközpontúság és kiszámíthatóság jellemzi a brandet, ily módon Ön nem eshet abba a slamasztikába nálunk, hogy meggondoljuk magunkat és egyoldalúan visszamondjuk a megrendelést, vagy lehetetlenné válna a kapcsolattartás ily módon a munka kivitelezése. Kiszámítható, fix költségekkel tervezünk. Éven átívelő megrendelésnél is, (jellemzően esküvői ruha), rögtön szerződést követően beszerezzük a szükséges alapanyagokat így nem kell aggódni ezek időbeni drágulásával.

Miért ezt válasszam?

Számos ügyfelünk már választ adott a kérdésre:

  • Kiváló szakmaisággal és tapasztalattal rendelkező tervezőszalon vagyunk, precízen, pontosan dolgozunk.
  • Leírhatatlan pozitív különbség van az átlagos konfekció és a megfelelő tapasztalattal rendelkező, méretes szabóság között.
  • Tökéletesen egyedi megjelenést adunk, a személyed és testi adottságaidat figyelembe véve.
  • Odafigyelünk rád.
  • Értéket képviselünk!

Miért éri meg?

  • Minden egyéni igényed kielégíthető.
  • Nem kínálunk olyat számodra ami csak a pillanatnyi bevételünket növeli de nem tökéletes, hisz az elégedettség elsőrendű számunkra.
  • Nincsenek rejtett költségek, a te keretösszeged szerint tervezünk.
  • Egy jól megtervezett, minőségi modell később is megállja helyét, minőségben tisztítást követően is kiváló állapotú marad.
  • Az önkifejezés kezdete.

EGYEDI RUHATERVEZÉS

alkalmi ruha báli ruhák csipke ruhák egyedi alkalmi ruha egyedi menyasszonyi ruha egyedi ruha esküvői ruha esküvői ruha varrás estélyi ruha estélyi ruha készítés estélyi ruha tervezés husszú ujjú estélyi ruha koktélruha koszorúslány ruha menyasszonyi ruha menyasszonyi ruha kecskemét menyasszonyi ruhatervezés menyasszonyi ruha varrás menyecske ruha női hosszú alkalmi ruha ruhakészítés ruhatervezés tervezés örömanyaruha új menyasszonyi ruha