fbpx

Fekete Esküvői Ruha
– Black Diamond –

Kivételes fekete esküvői modellünket, nagy izgalommal formáltuk meg kollekciónkba a 2022’-es szezonra.

A nemzetközi Haute Couture divatban évek óta jelenlévő, kifejezetten megosztó és rendhagyó színváltozat létjogosultságát azon menyasszonyok juttatják érvényre, akik olyan stílus és személyiségjegyekkel rendelkeznek, ahol a jól ismert fehér, ivory, elefántcsontfehér, de még a nude árnyalatú színesebb modellekkel sem lennének önazonosak.

Ha pedig mindez éppen nem is jellemző vagy nem ok, akkor egy különleges helyszínre tervezett fotózás, például egy kísérteties vulkáni zord környezet, egy sivatagi színtér, ellenkező esetben buja fákkal és borostyánnal átszőtt őszi-téli látkép, épített környezetben pedig modern Neobarokk vagy Art Deco közeg is kitűnő stílusjegyekkel járulhat hozzá egy-egy különleges, emlékezetes eseményhez és képanyaghoz.

A fekete szín már önmagában eleganciával és kifinomultsággal társul. Időtálló és megbízható, klasszikus árnyalat. Egy fekete esküvői ruha választásánál nem lehet gond a modellt később újra viselni, sokkal kevésbé kötött eseményeket illetően mint fehér társai.

Fogadják szeretettel „Black Diamond” azaz

„Fekete Gyémánt Esküvői Ruha”

kreatív kampányanyagunkat!

Ár: 340.000.- HUF

Partnereink voltak:

Fotó:
Törő Balázs

Virág:
Zihali Vivien

Modell:
Szentes Anikó

Smink:
Laboncz-Tóth Enikő
Makeup Artist