fbpx

Hosszú ujjú esküvői ruha

White Diamond

White Diamond, azaz fehér gyémánt esküvői ruhamodellünket a Black Diamond, fekete esküvői ruha alapterveire és sikereire alapozva keltettük életre és integráltuk 2022′-es kollekciónkba.

Díszítése a magasfényű, kézzel felapplikált csipkén túl, úgyszint kézi kerámia félgyöngyökkel, magasfényű aprógyöngyökkel és behúzott gombokkal adja meg a színvonalas összhangot. Textileiben belecsempésztünk némi eklektikát, amely végül remek összhangot illetve kényelmet biztosít viselőjének, így bársony, tüll és selyemfényű szaténfelület is fellelhető a modellen belül.

Gondolat kreatívról: Tervezőnknek Farkas Kittinek, a fekete esküvői ruha premierjén már kialakult elképzelése volt a fehér változat bemutatására. Oly módon szerette volna a két modellt láttatni, hogy abban éles kontrasztok kaphassák a fő szerepet, a két ruhához mérten, a hasznaálni kívánt környezetben is. Így esett a választás a Gánti területre és két, karaktereit illetően merőben különböző modell felkérésére e formabontó képanyag elkészítéséhez.

Fogadják szeretettel Diamons’ kampányanyagunkat, White Diamond hangsúllyal!

Ár: 340.000.- HUF

Partnereink voltak:

Fotó:
fjorden.weddings

Modellek:
Goldberger Kitti
Árendás Laura

Make up:
Csikós Dominika