fbpx

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Rendelésfelvétel:

1 óra előzetes konzultáció, a hozzá tartozó terv kidolgozása, az alapanyagterv konstrukció, árajánlat elkészítése majd ezen tervezetek megtekintése, átbeszélése ingyenes! Ekképpen ugyanazon személynek ugyanazon alkalomra további szett/ek tervezését órabérezzük.

Az FKfashion műterem megrendelői státuszt minden esetben átfogó árajánlat kiszámításával, 50% foglaló megfizetésével vesz fel. A foglaló megfizetése nélkül a megrendelés nem érvényes, nem kerül ütemtervbe. Megrendeléskor méreteket veszünk és névre szóló elismervényt állítunk ki átadási dátum rögzítésével. A fennmaradó összeg megfizetése legkésőbb készáruátadáskor esedékes, melyről pénztári bizonylat készül. Számla igényét kérjük előre jelezze.

Modelltől függően a készítés közben felmerülhet változó összegű plusz költség (pl egyedi díszítés) amely mindig választható és idő közben a tervezővel közösen formálható. Ezen tétel/ek az átadáskor fizetendő maradványösszegben jelennek meg.

 

Hozott alapanyagok:

A vásárolt textileket feltétlen szükséges a szabás megkezdte előtt előkezelni, amely ez esetben megrendelői teendő. A beavatás az alapanyag színe és típusa miatt differenciálódhat, kérjük egyeztessen a tervezővel!

A helyszín nem funkcionál raktárként. A bent hagyott, pangó alapanyagokat és ruhaneműket 60 napig őrizzük. Ez alól a hosszú átfutású megrendelések kivételt képeznek! 60 napon belül a szabatlan textilt eredeti állapotában visszaadjuk, ezen idő leteltével pedig jótékonysági célokra ajánljuk fel.

 

Átadás előtt:

Farkas Kitti, a ruhák szellemi és tartalmi kreátoraként fenntartja jogát azok szabad helyi és online bemutatására, melytől kizárólag előzetes és egyértelmű kérés okán tekinthet el az átadás előtti promotálásban. Utólagos reklamáció el nem fogadható!

 

Útmutatás és időpont:

Az első próbától szükséges magával hoznia a kész öltözék alá szánt alsóruházatot, majd modelltől függően a 2.-3. próbától a hozzá tervezett cipőt is! Ha ezek nem állnak rendelkezésre, a ruhapróba nem zajlik le, az ütemezés és átadási időpont csúszik. A megbeszélt találkozók időpontjait kérjük tartsa be!

Amennyiben alkalmatlanná válna egy-egy alkalom, az eredetileg meghatározott végső átadás esetleges kitolódása mellett, kérjük késlekedés nélkül hívjon bennünket.

 

Garancia:

A szalon az átadás időpontjában is már bizonyítottan fennálló hozzáadott értékére 1 hét önkéntes garanciát vállal (pl. varrásfoszlás). A használat következtében kialakuló problémás területekért felelősséget nem vállal, azokat új megbízás útján helyreállítja. A ruhába nem saját alkotásként szereplő tárgyak/kellékek (pl. előre gyártott: cipzár, kapocs, díszek, kövek stb.) garanciáját az átadásig vállalja és díjmentesen, gyártáshibában cseréli. Ezen részek későbbi meghibásodására nincs ráhatása.

 

Elállási jog, kivételszabály:

A Magyar jogszabályok értelmében a műterem nem köteles olyan termék visszavételére amely a fogyasztó személyéhez, esetünkben ízléséhez és méreteihez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján állítanak elő.

Az a körülmény, hogy a fogyasztó ez esetben a ruhanemű készítését a saját egyedi méretadatai alapján indít kivitelezésnem, illetve azt magára igazítva kér átadni, a terméket a fogyasztó személyéhez köti.

A megbízó, a megrendeléstől a munka kezdete után, a foglaló elvesztésnek ténye mellett állhat el