Információ - Leírás

Esküvői ruha tervezés és készítés

Az FKfashion – ATELIER
főprofilja az esküvői ruha tervezés és készítés.

Mit gondol az egyedi ruhákról? Mit szólna, ha az Ön esküvői ruhája kizárólag az Ön személyére lenne szabva minden tekintetben és Önt képviselné minden apró részletében? Az FKfashion olyan tervező szalon, ahol a megrendelő személyisége szerez érvényt!

Ahhoz, hogy megalkothassuk a tökéletes ruhát, meg szükséges ismerkednünk egyéniségével. A beszélgetés, amely érinti az esküvő napjával kapcsolatos részleteket, elképzelést, olyan pontokat tár fel számunkra karakterében, amely meghatározó alapkritérium a megfelelő stílus kidolgozásához. Kizárólag a modern, nemzetközi vonalvezetést jelenítjük meg munkáinkban, a megrendelő személyiségének önazonosságát alkati jellemzőit figyelembe véve készítjük el terveinket, majd kivitelezzük modelljeinket. Esküvői díszítő textiljeink készletét folyton úgy alakítunk, hogy ne készülhessen el több modell ugyanazon alapanyagból, kínálatunkban így mindig a legújabb trend jelenik meg modellismétlés nélkül. Szalonunk a nemzetközi trendeknek megfelelő, és a tervezőszalon irányzatát képviselő alapanyag kínálat mellett széles beszállítói körrel rendelkezik, így a legkülönlegesebb textilek beszerzése sem ütközik akadályba.

Az egyedi esküvői ruha készítés folyamata:


Első fázis a megrendelői szempontok, kívánalmak felmérése, árfekvés meghatározása. Általában mindenkinek vannak már elképzelései, a ruhát illetően, e ötleteken túl átbeszéljük a helyszínt, a díszítést, a színeket, és minden olyan esküvővel kapcsolatos elképzelést, amely már kialakult. E fázis online is leegyeztethető!   Második fázis: Személyes találkozóra elkészítjük az Ön tervét pontos árszabással és alapanyag ajánlással, a méretek levételével és a rendelés lefoglalásával kezdetét veszi a megvalósítás folyamata. Modelltől és a köztes változtatásoktól függően 4 próba minimum szükséges egy-egy munka elkészítésére, így legkevesebb 6 találkozóról beszélünk, hogy tökéletes remekmű készülhessen!   Távolról érkező vendégeinknek van módjuk kérni a lehetséges próbák összevonását. – Ez azt jelenti, hogy egy nap alatt 2x is próbálunk, amelyek közt több órás munkaidő kell legyen adott számunkra. (E lehetőség nem magától értetődő, erről a megrendeléskor egyeztetni szükséges.)   Általánosságban elmondható, hogy a sokszor bonyolult alaptextil beszerzés és az olykor hosszú, akár hetekig elnyúló tervezési folyamat miatt legalább 6 hónappal az esküvő előtt érdemes felvennie a kapcsolatot velünk.

Mindent felülírva:

Az FKfashion feltétel nélkül, mindenkoron párfogásába veszi azon menyasszonyokat, akik más vagy önhibájukból kerültek slamasztikába esküvői ruhájukat illetően. E helyzetben a próbákat illetve rugalmasság, míg a modellt illetően az elhatározás gyorsasága válik fontossá. Készleten lévő textiljeink segítségével ilyen helyzetben is adott számunkra a lehetőség, továbbá elvünk gondoskodni Önről! Ideális esetben akár 2 hét alatt birtokába kerülhet egy egyedi esküvői darab!