Információ - Leírás

Estélyi/Alkalmi/Örömanya ruha készítés

Az FKfashion másodprofilja az alkalmi ruha tervezés és készítés.

Estély – Alkalom – Bál

Az estélyi ruhatervezés három kategóriája:

  • SILVER – Az üzletben fellelhető 90%-os készültségű egyedi alkalmi modellek, amelyek fazonkialakítása fix, csak a bőség és hosszúság lepróbálására várnak így készen, akár 1-2 napos határidővel át tudjuk adni Önnek. Ezen modellek különleges promóciós jogot élveznek, így többnyire jelentős kedvezménnyel érhetők el.  E darabjaink azok számára is megoldást nyújtanak akik konfekció helyett egyedi megjelenést választanának, de már nem áll rendelkezésre kellő felkészülési idő.

Itt tekintheti meg: Promóció

  • GOLD – Műtermünkben tervdokumentációt van lehetősége átlapozni, amelyekhez azonnal elérhető alapanyagkészletet tartunk, így a tervezettel együtt a még fel nem szabott alapanyagokat is van lehetősége azonnal szemügyre venni, megtapintani. Terveinket árkalkulációval látjuk el, amelyből kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb modellt mind személyisége, mind az alkalom követelményeit figyelembevéve. Designer díszítőtextil kínálatunkat igyekszünk úgy alakítani, hogy az kizárólag nálunk legyen elérhető és számon tartjuk azt is, hogy ne készülhessen egy eseményre több modell belőlük. Terveink a nemzetközi stílusvonalon mozognak magas technikai kidolgozottsággal, figyelembe véve a legújabb divatirányzatokat de megtartva az FKfashion – ATELIER  által képviselt irányvonalat. Foglalástól számított készítési idő 2-4 hét.
  • DIAMOND – Amennyiben egészen egyedi elképzelése van, a tervezési folyamatot jóval a tervezett kézhezvétel előtt szükséges elindítania. Ekkor az Ön elgondolásának (formavilág, esemény, szín, árfekvés) megfelelően, személyre szóló terveket készítünk majd utánajárunk az ahhoz szükséges alapanyagoknak. Amennyiben “helyben” nem lehetséges azok beszerzése, úgy rendelni szükséges amely átfutási ideje 15-50 nap, majd mindez után kezdődik a modellezés, megvalósítás és próbák időszaka. Egyedi alkalmi ruhája kiváló nemes textilekből, akár világszínvonalú divatházak (Chanel – Dior) luxus minőségű anyagaiból is készülhet! A tervezéstől az átadásig 60-90 nappal szükséges számolnia.

Örömanya ruha, Koktélruha, Egyéb egyedi ruhák

Ezen alkalmi ruhák tervezésénél is elsősorban műtermünkben található designer textíliákból választunk közösen, vagy egyedileg szerezzük be azokat, a megformálásához szükséges technikai kritériumokat figyelembe véve. E ruhatervek ugyancsak az Ön kívánalmainak és a tervezett árfekvésnek megfelelően kerül kitervezésre, majd prezentálásra amennyiben úgy az megvalósítható. Az árfekvés meghatározásán túl  az elképzelt modellel kapcsolatban is támpontokat szükséges megadnia a tervezéshez szín, fazon, stílus vagy egyéb. Úgy ahogy minden alkat és igény más és más, minden modell ára is más és más. Az ár függ a választott fazontól, alapanyagoktól, annak mennyiségétől, technológiáktól, határidőtől, mérettől, amelyet személyes találkozó során, részletes egyeztetést követően tudunk kiadni. Amennyiben már megtervezett és elkészített modellel kapcsolatban kérne árajánlatot, kérjük küldje el az fkfashion.info@gmail.com címre annak képét, méret és készítés idő megjelöléssel.

Vélemény, hozzászólás?